Tijana: U vezi sam sa Putinom! (VIDEO)

tijana-dapcevic-prakticna-zena-01

U današnjoj emisiji “Praktična žena”, koja se emituje na televiziji Prva, imali ste priliku da vidite kako Tijana Dapčević pravi “Ruske kape” (ili “Šubarice”).

U prethodnom gostovanju pravila je lazanje po uzoru na grčki “Pasticio”, dok se ovoga puta odlučila za slatkiš koji svi volimo i vrlo rado jedemo. Kao i svaki put, tokom pripreme samog kolača, voditeljka Nataša Pavlović je iskoristila priliku da proćaska sa Tijanom o svim aktuelnostima i planovima za naredni period, te su gledaloci saznali da se trenutno emitjue serija “Prespav” u kojoj Tijana igra jednu od glavnih uloga, da uskoro izlazi nova pesma, kao i da je Tijana u vezi sa Putinom.

Kada je na red došlo isprobavanje “Šubarica”, šala je nastavljena konstatacijom da će se Putin doseliti u Srbiju čim proba ovako ukusne kolače, a zatim su prešle na drugi deo emisije i razgovor o stvarima koje nikako ne treba raditi posle jela, pa su nas Nataša i Tijana podsetile da nije dobro odmah nakon obroka konzumirati voće, čaj ili kafu, tuširati se, vežbati ili – ono što svi vrlo rado uradimo: dremnuti.

tijana-dapcevic-prakticna-zena-02

Celu emisiju možete pogledati na linku ispod:

Tijana Dapčević © All rights reserved.