Tijana u finalu

tijana-dapcevic-tvoje-lice-zvuci-poznato-pink-02

Tijana Dapčević se plasirala u finale četvrte sezone najpopularnijeg televizijskog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”, koje se emituje na TV Prva.

U polufinalnoj epizodi, Tijana je izvela imitaciju Pink i maestralnim izvođenjem pesme “Just like fire”, doslovno zapalila studio i odletela pravo u finale!

tijana-dapcevic-tvoje-lice-zvuci-poznato-pink-01

Nakon nastupa svih takmičara i glasanja, Tijana je bila prva na tabeli kako po glasovima žirija koji je, osim standarnde postave (Aleksandra, Anridja, Đuro), ove nedelje činila i makedonska pevačica Karolina Gočeva, tako i po glasovima publike.

Ostali finalisti su: Dragana Mićalović, Leon, Stevan Anđelković i Edita Aradinović.

 

Finale će se održati u nedelju, 17. decembra u 21h, uz prenos uživo na televiziji Prva. Tijanu ćete imati priliku da vidite u ulozi Fredija Merkjurija (grupa Queen), Draganu Mićalović kao Dženifer Lopez, Leona kao Sinana Sakića, a Stevana kao Elvisa Prislija. Takođe, u revijalnom delu će nastupiti i ostali takmičari ove sezone (Mira Škorić, Branislav Lečić, Bane Vidaković, Bebi Dol i Nenad Pagonis).

 

Galeriju fotografija iz serijala “Tvoje lice zvuči poznato”, možete pogledati [ovde], a svoje ustiske o Tijaninom nastupu joj uvek možete uputiti putem društvenih mreža, mejla ili komentara na sajtu.

Leave a Reply

Tijana Dapčević © All rights reserved.