Tijana najbolji multimedijalni umetnik

tijana-dapcevic-zlatna-bubamara-04

Na ovogodišnjoj “Zlatnoj bubamari popularnosti”, održanoj 24. februara u areni Boris Trajkovski, Tijana Dapčević je dobila nagradu “Najbolji multimedijalni umetnik”.

Tradicionalni muzičko-satirični šou “Zlatna bubamara popularnosti” koji, osim višesatne zabave, ima za cilj da nagradi najuspešnije pojedince iz celog regiona u protekloj godini, se ove godine održao po 21. put, a pod sloganom: “Za bolji život” (mak. За подобар живот), u Skopskoj areni “Boris Trajkovski”. Publika je imala priliku da se zabavlja puna četiri sata, dok su se na bini smenjivale najpoznatije ličnosti regiona.

Nagrada za “Najboljeg multimedijalnog umetika” je, ove godine, dodeljena prvi put. Tijana se, prilikom preuzimanja nagrade, obratila publici kao Ula, našalivši se u stilu svog lika kog tumači u popularnom makedonskom sitkomu “Prespav“, a nakon toga se zahvalila svima koji su glasali, kao i organizatorima “Zlatne bubmare” uz komentar da joj je to najdraža nagrada do sada.

Tijani se ubrzo na sceni pridružila i njena sestra Tamara, kako bi zajedno otpevale miks pesama i još jednom potvrdile zbog čega se nalaze na samom vrhu muzičke scene, već dugi niz godina.

tijana-dapcevic-zlatna-bubamara-02

Da podsetimo, humoristična serija “Prespav” je naišla na izuzetan odziv gledalaca u Makedoniji i trenutno traje emitovanje druge sezone, na jednoj od napopularnijih makedonskih televizija. Tijana u seriji glumi strogu, oštru Nemicu, po imenu Ula Brinkman Buzalevski, koja je sa svojim suprugom Kostom, došla na jezero Prespa i otvorila hotel u koji je centar dešavanja ovog sitkoma. Ula, Kosta i njegova dva brata, zajedno sa još nekoliko aktera, zajedničkim snagama pokušavaju da održe hotel u životu, stvarajući tipičnu sliku životnog i radnog prostora u kome, navodno, sve funkcioniše kako treba (a zapravo je potpuno suprotno). Kompletnu drugu sezonu serije “Prespav” možete pogledati na njihovom zvaničnom kanalu.

Ovo mi je najdraža nagrada do sada jer obuhvata sve ono što volim i u čemu uživam da radim. Svi znaju da je, pored muzike, gluma moja velika ljubav i veliko mi je zadovoljstvo i čast biti dobitnik prve ovakve nagrade u regionu.

tijana-dapcevic-prespav-screenshot

Leave a Reply

Tijana Dapčević © All rights reserved.