Тијана на скопскиот плоштад за Нова година

Прв пат после 20 години, Тијана настапува во својот град за новогодишната ноќ, ветува добра журка и добра енергија, и се радува на средбата со своите сограѓани!

“Скопјани ќе можат да уживаат со песните на Тијана Дапчевиќ, Калиопи, Куку леле, како и на реномираниот музички уметник и интерпретатор на народни и забавни нумери, Мустафа Имери на дочекот на Новата година на плоштадот Македонија.”
-Koце Трајановски

Tijana Dapčević © All rights reserved.