Tijana još uvek đuska..

tijana-dapcevic-dara-bubamara-tvoje-lice-zvuci-poznato-03

Tijana Dapčević i Dragana Mićalović su nasmejale publiku do suza svojom imitacijom Dare Bubamare i Džeja i izvedbom pesme “Seksi ritam”, u petoj epizodi emisije “Tvoje lice zvuči poznato”.

Najzahtevnija stavka za Tijanu je, u ovoj imitaciji, definitivno bilo đuskanje Dare Bubamare koja je tokom originalne izvedve ove pesme na Mesamu igrala neprekidno, od početka do kraja pesme. Ipak, kako smo navikli da se Tijana svakom nastupu posveti u potpunosti, jasno nam je bilo da će i sada biti tako. Tokom cele pesme je skakala, igrala, trčala po bini i u potpunosti “skinula” imitaciju, a onda se pesma završila, a Tijana je i dalje nastavila da đuska… dok nije pala od umora. Doslovno. 😀

tijana-dapcevic-dara-bubamara-tvoje-lice-zvuci-poznato-02

 

Ništa manje aktivna nije bila ni Dragana Mićalović koja se odlično snašla u ulozi Džeja i, uz sjajnu masku i kostim, odlično izvela i odglumila Džeja na ovom nastupu.

Pored članova žirija (Aleksandra, Ana, Đuro i Andrija), nastupom je bila oduševljena i publika koja je neprekidno ostavljala komentare na društvenim mrežama, a ovo su samo neki od njih:

 

Pogledajte nastup Tijane Dapčević i Dragane Mićalović:

Za Tijanine oči je, kao i uvek, bila zadužena DIOPTA (sočiva u boji), a za nokte i kosu (kad nije Dara) salon lepote MERCI Studio.

Leave a Reply

Tijana Dapčević © All rights reserved.