Tijana i Boško ponovo zajedno

Priču koju su započeli pre petnaest godina u spotu za pesmu “Marionete”, Tijana Dapčević i Boško Jakovljević su rešili da nastave, ali ovoga puta – ne u kadi, već na malo drugačiji način.

U samom spotu nema mnogo lokacija, ljudi, boja, ni dodataka. Tu smo samo mi i priča, za koju sam ubeđena da nikoga neće ostaviti ravnodušnim, zato što smo svi bar jednom u životu doživeli taj momenat kad nam je stvarno dosta svega, kad nema više emocije.”Reset” je baš onaj novi list za koji se uhvatiš kad ti se sve skupi. Napraviš rez i to je to – nema nazad i nema nastavaka.

Upravo zato je logičan sled okolnosti bio da pozovem Boška da ispričamo priču do kraja, a on je odmah prihvatio poziv i pokazao se kao odličan glumac. Kamerama je upravljala “VIZ produkcija” – izuzetno talentovani momci koji su uspeli da prenesu kompletan doživljaj u ovaj spot. Autor teksta je Aleksndar Delić – Dinge, moj veliki i izuzetno talentovani prijatelj iz Sombora, a maestralni Mahir Sarihodžić sve to upakovao uz najdivniju orkestraciju na svetu. Iskreno se nadam da će vam se dopasti.

Pesma je dostupna za preuzimanje [ovde].

 

 

Tijana Dapčević © All rights reserved.