Tijana u “Tvoje lice zvuči poznato”

Četvrta sezona popularnog televizijskog formata “Tvoje lice zvuči poznato” počela je da se emituje u nedelju, 1. oktobra 2017. godine na PRVA TV, a Tijana Dapčević je jedan od učesnika. Osim nje, među ekpiom koja nastupa nalaze se: Stevan Anđelković, Branislav Lečić, Bane Vidaković, Bebi Dol, Nenad Pagonis, Dragana Mićalović, Leon, Edita Aradinović i Mira Škorić.

S obzirom na činjenicu da se Tijana u proteklih nekoliko godina aktivno bavila i glumom (kako u pozorištu, tako i na televiziji), poziv za učešće u “Tvoje lice zvuči poznato” je prihvatila bez razmišljanja:

Izuzetno mi je drago što sam deo ove priče jer sam, pre svega, najveći fan “Tvoje lice zvuči poznato” . Muzikom i glumom se bavim dugi niz godina i ovo je skroz moj teren – ovo najviše volim, u tome se pronalazim i praktično sam ovde kao kod kuće. Osim toga, ovo je jedan od retkih televizijskih formata koji, pored zabavnog, imaju i humanitarni karakter, a ne postoji ništa lepše nego kada si u prilici da pomogneš onima kojima je pomoć najpotrebnija. Cela ekipa je fenomenalna, a organizacija besprekorna, tako da svi maksimalno uživamo družeći se i radeći na probama i pripremama imitacija.

 

Kako bi sve imitacije i maske bile pripremljene na najbolji mogući način – kompletnom timu se priključila i DIOPTA  (optičarske radnje) obezbedivši sočiva za sve učesnike “Tvoje lice zvuči poznato”.

 

 

U prvoj epizodi, Tijanin zadatak je bio da imitira Zdravka Čolića i izvede pesmu “Glavo luda”, a s obzirom na to da je Tijana veliki poštovalac lika i dela Zdravka Čolića, kao i to da se njegove pesme neretko nalaze i na repertoaru njenih nastupa – ovo je za nju bio lak zadatak. Kako Čola ne može da nastupa bez Lokica, u plesni sastav su se uključili bivši učesnici “Tvoje lice zvuči poznato”, pa su se u ulozi Lokica našli: Željko Šašić, Neša Bridžis, Skaj Vikler i Čipi.

 

 

Naredne nedelje, u 21h na PRVA TV, Tijana će biti u ulozi Ledi Gage.

Slobodno pišite, komentarišite, pošaljite svoje utiske putem sajta ili profila na društvenim mrežama.

Tijana Dapčević © All rights reserved.