[Lyrics] To the Sky / Tamu kaj sto pripagam

Tijana Dapcevic To the Sky

Tijana Dapcevic To the Sky

TO THE SKY

I’ve got a feeling that I wanna go loud
Make my move and let it all get out
I’ve got a feeling that I wanna go wild
Take my hand baby I got all night

Take me now, you know I want you,
hold me now, ’cause I can’t stop it
Take me up, where we can do this
to the stars tonight

[Chorus]
Where do we go now,
to the sky, you and I – beautiful
Where do we go now,
to the stars, shine so bright and through the sky
Where do we go now

I’ve got a feeling that I need you all time
Make me free and that is why you’re all mine
I’ve got feeling that we both could shine,
Held together by the hand of life

Take me now, you know I want you,
hold me now, ’cause I can’t stop it
Take me up, where we can do this
to the stars tonight

Now I don’t wanna live without you for another day,
And if I said it twice that means that you will have to stay,
You’d better hold me, dance me sway like this forever,
take me dancing tonight

 

Tijana Dapcevic Tamu kaj sto pripagjam

ТАМУ КАЈ ШТО ПРИПАЃАМ

Ти беше сонце што ме смирува
Нежен ветер што ме милува
Виножито што ме насмевнува
Леден дожд што ме расплакува

Води ме,
таму кај спомените,
само таму води ме,
сакам таму кај што почна сè

[Реф.]
Врати ме назад во времето
Таму ме носи срцето
Врати ме назад да живеам
Таму кај што припаѓам

Сонцето веќе не ме смирува
Душата ништо не ја радува
Само минатото ме лекува
Кога јас во тебе силно верував

Јас сега кревам раце кон месечината,
И барам надеж, барам сон, барам светлина,
И во сè јас барам, барам, барам, барам љубов
барам љубов за нас

 

 

There is one comment on [Lyrics] To the Sky / Tamu kaj sto pripagam

Leave a Reply

Tijana Dapčević © All rights reserved.