5 stvari koje niste znali o meni

pet-stvari-koje-niste-znali-o-tijani-dapcevic

Na Instagramu je nedavno bilo aktuelno da u Insta story kačimo po pet stvari koje ljudi nisu znali o nama. Verujem da već mnogo toga znate o meni, kao i o većini javnih ličnosti, ali možda ipak neke od ovih stvari niste imali priliku da saznate. 🙂

1. Ne volim roze boju

Reče ona, i ode u MERCI studio i salon da se ofarba u roze. Ne, stvarno: ne volim skoro ništa roze i izbegavam je kad god mogu, ne znam zašto. Kosa je jedino gde mi ova boja ne smeta. Možda zato što svi znamo da ja to stalno menjam i uvek se na kraju vratim u plavo. Baš kao i sada.

tijana-dapcevic-5-stvari-koje-niste-znali-01

2. Najbolja palačinkopravilica

Svi koji su probali moje palačinke kažu da sam najbolja palačinkopravilica na svetu i ja verujem da je to tako, jer je moj sin najveći fan palačinki, mogao bi da ih jede svaki dan i one se u našoj kući pripremaju češće nego bilo koji kolač. S obzirom na to da je on moj svet, meni je sasvim dovoljno i da ova moja titula važi samo u našoj kući. Mada, napraviću i vama jednom, ako bude prilike, pa ćete se uveriti. I da: ove na slici nisu moje – mi to ni ne stignemo da fotkamo. 😉

tijana-dapcevic-5-stvari-koje-niste-znali-02

3. Prvakinja klikeranja

Kada sam bila mala, svi klikeri su bili kod mene. Obožavala sam klikeranje ispred zgrade, ceo kvart je to voleo i bili smo u stanju da se klikeramo po ceo dan i u početku su se svi čudili kako to da se devojčica tako dobro klikera, ali posle su navikli. Imala sam punu sobu klikera.

tijana-dapcevic-5-stvari-koje-niste-znali-03

4. Volim da jedem grožđe

Sa sirom. I hlebom.
Nemam šta da dodam na to.

5. Filmofil

Obožavam filmove i mogu da ih gledam bez prestanka. Čak i ako sam neki već gledala – nema veze, uvek mogu opet. Pogotovo ako mi se baš dopao. Kad malo bolje razmislim, ima baš malo filmova koji mi se nisu dopali i to je verovatno zbog toga što nikada ne posmatram samo priču, već na film gledam kao na kompletnu umetnost i primetim sve: i glumu, fotografiju, režiju, produkciju, muziku, scenario, šminku, kostim… svaki detalj. I sve me zanima. Porodica i prijatelji me više ni ne pitaju da li sam neki film odgledala, nego: “Je l’ ti ovo prvi put da gledaš ovaj film?”

tijana-dapcevic-5-stvari-koje-niste-znali-05

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima i vestima na mejl, prijavite se na listu.

Leave a Reply

Tijana Dapčević © All rights reserved.