25/02/2018

(ФОТО) Дочекот на Нова година со Тијана

Фото: Gorilla produkcija Ја испративме старата година. Новата 2014 беше пречекана во весела атмосфера на плоштадот Македонија. Нека оваа година Ви биде исполнета со многу радост, среќа, здравје и успех на сите полиња! Links: Tijana Dapčević Facebook Page Gorilla Produkcija Facebook…

Тијана на скопскиот плоштад за Нова година

Прв пат после 20 години, Тијана настапува во својот град за новогодишната ноќ, ветува добра журка и добра енергија, и се радува на средбата со своите сограѓани! “Скопјани ќе можат да уживаат со песните на Тијана Дапчевиќ, Калиопи, Куку леле,…

Tijana Dapčević © All rights reserved.