Još jedna nagrada za Tijanu

tijana-dapcevic-story-awards-makedonija

Sinoć je, po prvi put, održana je dodela nagrada magazina Stori (Story awards) najuspešnijim ličnostima Makedonije, a ujedno je i premijerno predstavljeno prvo izdanje ovog časopisa na makedonskom jeziku.

Hotel “Aleksandar Palas” bio je ispunjen dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom, što gotovo uvek predstavlja izuzetan preduslov za kreiranje interesantnih priča, na kakve smo i navikli čitajući ovaj časopis u Srbiji.

U okviru ove manifestacije dodeljena su priznanja najistaknutijim ličnostima u brojim kategorijama, izabranim od strane redakcije Storija u izdanju Kolor pres grupe.

tijana-dapcevic-story-awards-02

Tijana Dapčević je dobitnik nagrade za najbolju “Umetničku transformaciju godine”, zahvaljujući ulozi Ule u trenutno najpopularnijoj seriji “Prespav” koja se emituje širom Makedonije. Tijana je poznata po tome što poseduje mnogobrojne talente, publika širom regiona je imala priliku da je, osim kao pevačicu, vidi i u nekoliko pozorišnih uloga, kao i na popularnim televizijskim formatima poput “Tvoje lice zvuči poznato“.

Sitkom “Prespav” je takođe dobitnik Storijeve nagrade za “TV seriju godine”, što je druga po redu nagrada ove godine za seriju čije je emitovanje druge sezone upravo završeno.

Osim Tijane, nagradu je dobila i njena rođena sestra Tamara Todevska, a za “Najharizmatičniju ličnost godine”.

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on Tijana je nosila model haljine Elena Luka, dok se za frizuru pobrinuo modni studio i salon “Merci” iz Beograda, koji proteklih nekoliko meseci uspešno brine o Tijanioj kosi.

Leave a Reply

Tijana Dapčević © All rights reserved.